Хліб
- грінки зі za’atar
- прісні коржі для обряду свячення у Старому Завіті
- перепічка зі Сарепти
- природні дріжджі
- неквасний (прісний) хліб
- білий дріжджовий хліб
- пустельний хліб
- ячмінний хліб
- хліб і вино зі спеціями
Супи
- булгур у салаті
- крем-суп із гарбуза
- юшка із квасолі й пшона
- юшка зі сочевиці
- плов зі сочевицею та ячмінною крупою
М’ясо
- ягня на грилі
- варене м’ясо різних сортів за Божим рецептом
- м’ясо під сіллю
- козяче (бараняче) каре з ароматом лаврового листа
- варене козеня
- цесарка зі спеціями
- яловичина з цибулею
- перепілка, запечена по-пустельному
- перепілки, фаршировані багатством землі обітованої
- перепічка (чебуреки) з м’ясом і зеленню
- гуляш із телятини, з майораном і гарбузом
- ягня на шампурах (шашлик з ягнятини)
- тушкована курка зі зернобобовими
- тушкована баранина зі сочевицею
- тушкована яловичина з оливками
- тушкована баранина
- гусячий сюпрем зі савойською капустою
Риба
Яйця
Молоко й сир
Зелень
Фрукти
Солодощі
- компот із родзинок і фісташок
- мигдальні солодощі Іуди
- пшеничні солодощі з ароматами землі обітованої
- випічка зі сухими фігами і мигдалем
- печиво з родзинками
- хрусти ганьби
- солодкий хліб із манною
- смажена солодка рікота
- коржики з фігами
- пиріг із коржів неквасного хліба
- весільні млинці