Дістатися берега (Ів. 6:16-21)

Зараз пристав до землі.

Учні мали переплисти озеро. Були втомлені, була ніч, до того ж від сильного вітру здійнялися великі хвилі. Перед ними стояло важке завдання. У наш час люди теж борються з різними труднощами, виконують різноманітні обов’язки, дотримуються установлених термінів і долають дорогою всілякі перешкоди.

То що ж є справжньою проблемою? Справжньою проблемою – як учнів, так і сучасних людей – є брак Ісуса. Оце щойно справжня проблема та справжнє нещастя.

Погляньмо, що трапилося, коли Ісус дістався до учнів. Біблія каже, що «човен зараз пристав до землі, до якої пливли» (Ів. 6:21). Завдяки присутності Ісуса всі проблеми було подолано.

Якщо ми хочемо дістатися берега, до якого прямуємо, мусимо просити Ісуса бути з нами. Мусимо запросити Його до свого човна – запросити Його у своє життя.

Попередній запис

Тільки Бог насичує (Ів. 6:1-15)

А Ісус узяв хліби, і, подяку вчинивши, роздав тим, хто сидів. Так само і з риб, скільки хотіли вони. Цей ... Читати далі

Наступний запис

Правильна мотивація (Ів. 6:22-29)

Мене не тому ви шукаєте, що бачили чуда, а що їли з хлібів і наситились. Сьогоднішнє Євангеліє порушує питання мотивації. ... Читати далі