Надія помирає останньою

Як часто доводиться чути подібні слова.

По суті надія – це невід’ємний компонент нашого життя. Життя без надії – це не життя. Усі на щось сподіваються.

У кожної людини своя надія: робота, лікарі, учені, політики, зв’язки, гроші, друзі, вибори, депутати, Європа, «безвізовий режим» і т. ін.

І що ж? Чи реальними виявилися наші надії?

Скільки разів ці марні надії підводили вас? Вони водили нас за ніс, а потім рушилися як карткові будиночки, знову і знову залишаючи нас біля «розбитого корита».

Невже знову треба шукати чергову помилкову надію поза Богом, щоб знову бути обдуреними? Будь-яка така надія лише черговий крок на чергове розчарування. Біблія попереджає, що людина, в якої надія не в Богові, вона проклята.

«Так говорить Господь: проклята людина, яка надіється на людину і плоть робить своєю опорою, і серце якої відходить від Господа. Вона буде як вереск у пустелі і не побачить, коли прийде добре, й оселиться у місцях спекотних у степу, на землі неплідній, ненаселеній. Благословенна людина, яка надіється на Господа, і уповання якої – Господь» (Єр. 17:5-7)

Є тільки одна істинна надія, яка ніколи нас не підведе і не розчарує. І це надія на Бога і Його Слово, яке записане в Біблії.

Але на жаль, так мало тих, хто готовий покласти свою надію на Бога. Людині, яка звикла дивитися на речі природними очима, складно вірити в невидиме і надприродне. Невіра завжди була головною проблемою і панівним гріхом людства. Знаючи слабке місце людини, сатана вже в Едемському саду почав їй вселяти сумніви і недовіру до Божих слів. І в результаті перша жінка Єва повірила сатані, а не Богові.

Але питання сьогодні до тебе, мій друже: кому повіриш ти? Якщо ти не віриш Богові, то ти віриш сатані. І природно, ти не можеш сподіватися на Бога, в Якого не віриш. Віра і невіра є визначальними факторами в земній і у вічній долі людини. У Євангелії від Іоанна 3:36 написано: «Хто вірує в Сина, має життя вічне, а хто не вірує в Сина, не побачить життя, але гнів Божий перебуває на ньому».

Тому, якщо ви не вірите в Ісуса Христа, то у вас серйозна проблема.

Що ж робити?

Бог запропонував людям ліки від невіри: у посланні до Римлян 10:17 написано: «Отже, віра від слухання, а слухання від слова Божого»

Тому, почніть вивчати Слово Боже, яке записане в Біблії. А також почніть відвідувати служіння Християнської церкви, щоб слухати проповідь Слова Божого. І тоді ви набудете реальної і дієвої віри в Бога. А також дізнаєтеся про те, що усі люди, а в їх числі і ви, порушили Божі заповіді і заслуговують на вічне покарання в пекельних муках. Але Ісус Христос узяв на Себе покарання за гріхи усіх людей і помер за це на хресті. І кожна людина, яка покається перед Богом у своїх гріхах і повірить в Ісуса Христа як свого Спасителя, отримає прощення гріхів, спасіння від пекла, і вічне життя.

Нехай благословить вас Господь!

За матеріалами сайту https://golosboga.org

Попередній запис

Михей та Ахав

або що важливіше: гірка правда чи солодка брехня? Загалом багатьом людям невтямки, що Біблія буквально переповнена великою кількістю житейських історій, ... Читати далі

Наступний запис

Про надію

Якою б темною не була ніч, услід за нею настає ранок. Завжди. Багато хто з вас переживав руйнівні особисті втрати ... Читати далі