Розділ 14: Останні хвилини життя людини

ХРИСТОС:

Моя дитино, коли прийде твоя остання година, побачиш земне життя в новому світлі. Якщо ти був недбалий і не турбувався про Мій закон, то будеш дуже шкодувати. Якщо ж ти жив, як Я бажаю, то твоє серце буде сповнене радості.

Надходить час, коли ти захочеш мати ще один день або хоч одну годину, щоб надолужити за минуле. Щоб мати час, візьми свій день і годину тепер. Хто може дати тобі гарантію на іншу годину, коли відчуваєш, як життя вислизає геть?

Смерть може прийти будь-коли. Будь завжди готовий до неї. У такий спосіб будеш вільний від страху чи небезпеки, незважаючи на те, коли Мій ангел покличе тебе з цього життя. Живи так, щоб година смерті могла тобі принести радше радість, ніж страх.

Не люби надміру жодної земної речі. Поклади свою довіру на Мене й дивися на Мене, як на свій найбільший Скарб. Я є чимось набагато більшим для тебе, ніж ти коли-небудь міг би підозрювати. Слабка душа поневолена своїми земними бажаннями і любов’ю. Той, хто молиться, осягає небесну свободу від цього життя, свободу, яка є незрозумілою для людей світу.

РОЗВАЖ:

Немає значення, якими були б мої зацікавлення або наскільки важливими вони могли б видаватись, коли прийде смерть, я залишу все й одразу ж піду на мій суд. Інші займуть моє місце, переймуть на себе мої т. зв. важливу роль і заняття. Проте дуже мало людей знає, що їхня смерть близько. Більшість людей заскочені приходом смерті. Для тих, які люблять Бога, вона є причиною радості. Для тих, які занадто люблять земне життя, вона є болючим відокремленням.

МОЛИСЯ:

Мій Боже, вчини мене мудрим у пошані до праці, приємностей, почесті й успіхів земного життя. Нехай не бажаю нічого з того, що могло б відокремити мене від Тебе. Хай моїм найпершим зацікавленням буде бажання подобатись Тобі й прагнення робити все, чого Ти бажаєш. У такий спосіб я надіюся бути приготованим для вічності в кожну хвилину дня. Амінь.

Попередній запис

Розділ 13: Близькість смерті

ХРИСТОС: Моя дитино, ще трохи і твоє земне життя закінчиться. Наскільки ти готовий, щоб саме тепер увійти в наступне життя? ... Читати далі

Наступний запис

Розділ 15: Мир доброго сумління

ХРИСТОС: Моя дитино, якщо твоя совість чиста, то не потребуєш боятися смерті. Краще уникати гріха, ніж смерті. Мудра людина часто ... Читати далі