Розділ 4: Свята байдужість

ХРИСТОС:

Моя дитино, дозволь Мені робити з тобою все, що Мені подобається. Я знаю, що є для тебе найкращим. Ти думаєш як людина, тому твої міркування часто перебувають під впливом почуттів, настрою та упереджень.

Я краще турбуюся про тебе, ніж ти сам коли-небудь міг би це робити. Кожен, хто не віддав Мені всієї своєї уваги й вірності, дуже ризикує. Я єдиний можу вести тебе до вічного життя. Дозволь Мені робити з тобою все, що Мені подобається. Що б Я не робив, це буде для тебе завжди найкращим.

Знаючи про все, знаю про твої найважливіші потреби. Я бажаю тобі осягнути досконалу й нескінченну радість Неба. Тому посилатиму тобі періоди духовної темряви, сумнівів та сум’яття. Потім знову дозволю радіти світлом Моєї правди й радості. Одного дня Я потішатиму тебе, а іншим разом ти знову зможеш побачити життя важким і сповненим терпінь. Але в усіх цих змінах пам’ятай, що Моя рука веде тебе до Неба.

Йди за Моєю волею в усьому. Будь однаково готовий переживати як страждання, так і радість, бути убогим і потребуючим так, як і бути в достатку. Якщо ти надаєш перевагу Моїй волі у всьому цьому, то тобі дасться досконала мудрість і найвище добро.

РОЗВАЖ:

Бог створив мене для досконалого життя Неба. Він посилає мені усе, власне, для цієї мети. Деякі речі я можу виправити і впровадити в моє щоденне життя в той час, коли інші перебувають поза моїм контролем. Після того, як я зробив усе, що було в моїх силах, я мушу прийняти результат так, як Божу волю для мене. Чи це буде важко, а чи легко, до вподоби чи ні, та я завжди можу бути певним, що Господь Бог знає, хоче і дозволяє те, що є добрим для моєї душі.

МОЛИСЯ:

Мій Боже і моє Все, Ти створив та керуєш усім у моєму щоденному житті. Як я можу забути цю правду і скаржитися на що-небудь? Подай мені святу настроєність, про яку ти згадав хвилину тому. Вчини мене таким, що однаково бажає отримувати з Твоєї руки солодке і гірке, радість і смуток. Дякую Тобі тепер за все, що Ти вирішив мені послати. Тільки оберігай мене від гріха, а я не боятимусь ні смерті, ні пекла. Доти, поки ти не відокремлюєш мене від Себе навіки, ані не викреслюєш з книги життя, яке б терпіння не прийшло до мене, воно не вражатиме мене надовго. Подай мені ласку бачити, любити й надавати перевагу Твоїй волі в усьому, що трапиться мені сьогодні. Амінь.

Попередній запис

Розділ 3: Добрий намір у всіх справах

ХРИСТОС: Моя дитино, Я хочу, щоб ти у всіх справах мав добрий намір. Це означає, що Я бажаю, щоб ти ... Читати далі

Наступний запис

Розділ 5: Блукання поза Богом

ХРИСТОС: Моя дитино, особа, яка шанує якусь річ тільки задля самої речі, забуваючи про Мою доброту і любов, буде завжди ... Читати далі